Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk IJsselpoort ontleent haar naam aan de gelijknamige poort die vanaf de 14e eeuw het westen van Terborg beschermde en moet hebben gestaan vlakbij waar de praktijk nu is gevestigd. (bron: wikipedia)

Openingstijden, afspraken en uitslagen

De praktijk is op werkdagen geopend van 08:00u tot 17:00u. U kunt afspraken maken of visites aanvragen, tussen 08:00 – 10:00u. Heeft u een vraag of wilt u overleggen, belt u dan zo vroeg mogelijk op de dag, zodat de assistente uw vraag kan overleggen met de huisarts. Het tijdstip tussen 14:00 en 15:00u is bedoeld voor het beantwoorden van eerder gestelde vragen en doorgeven van uitslagen van onderzoeken.

U kunt ook zelf digitaal afspraken maken en uitslagen van onderzoeken en specialistenbrieven inzien. Kijk hiervoor op Patientinformatie of MijnGezondheid.net.

Herhaalrecepten

U kunt op de volgende manieren een herhaalrecept aanvragen:

  • Herhaalservice

Neemt u voor de levertijden en voorwaarden contact op met apotheek Benraad. Heeft u een andere apotheek dan apotheek Benraad, neemt u dan contact op met uw eigen apotheek. Ook kunt u kijken op Apotheek.

  • De receptenlijn 
    De receptenlijn is te bereiken via 0315-323232 waarna u in het keuzemenu een 2 intoetst. De receptenlijn is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Om onze telefonische bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te houden willen wij u vragen om uw herhaalrecepten zo mogelijk buiten onze openingstijden aan te vragen.
  • De receptenbus op de praktijk is, vanwege Corona, NIET meer in gebruik.