Patiëntinformatie

Op deze pagina vind u veel informatie over veel voorkomende onderwerpen, digitale mogelijkheden via MijnGzondheid.net en websites waar u veel antwoorden op uw vragen zelf kunt vinden.

Vele vragen zijn al eerder gesteld door andere patiënten. Druk op de knop ‘Veel gestelde vragen’ en lees de antwoorden. Voor meer antwoorden op veel voorkomende vragen verwijzen wij u graag naar thuisarts.nl en/of moetiknaardedokter.nl.

Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid

Op thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie zoals u die ook van de huisarts zou krijgen. U kunt dit gebruiken om zelf een antwoord te krijgen op uw vraag, of als voorbereiding op een afspraak bij de huisarts.

Moet ik naar de dokter? Binnen 1 minuut antwoord

Hier kunt u zelf uitzoeken of u naar de dokter moet, of misschien zelf uw klacht kunt verhelpen.

MijnGezondheid.net, het portaal voor uw gezondheidszaken

Deel eenvoudig zelf, online uw gemeten waardes (bijv. bloeddruk)

Maak eenvoudig zelf, online, een afspraak op het spreekuur

Stel eenvoudig zelf, online, een vraag aan een van de medewerkers.

Jaarlijks komen patiënten in aanmerking voor een vaccinatie, zoals de griep- of pneumococcen vaccinatie. De corona vaccinatie gaat via de GGD. Voor reizigersvaccinatie verwijzen we u graag naar de GGD.

Engelstalige verklaring medicatie / CAK voor landen BUITEN Europa is hier te downloaden. LET OP: er moet een geschreven handtekening van een arts op staan, een kopie is niet geldig. Informatie voor invullen, naast uw gegevens zijn:

Name caregiver: Huisartsenpraktijk IJsselpoort

AGB-code: 01009478

Address: Elsensohnstraat 4

Bent u niet tevreden over onze zorg, laat het ons weten. Wij vragen u om in ieder geval uw contactgegevens mee te sturen.