MGn: Eigen meting delen

Via MijnGezondheid.net kunt u veilig eigen metingen delen met uw huisarts. Hierbij kunt u denken aan: zelf gemeten bloeddrukwaardes, -glucose, -gewicht en -hartslag. Metingen invoeren kan alleen via MijnGezondheid.net, (nog) niet via de MedGemak app.

Als u ingelogd bent in MijnGezondheid.net kunt u kiezen voor ‘Eigen metingen delen en bekijken’. Kies voor een ‘meerdaagse bloeddruk meting’ (bijvoorbeeld bij een Hart- en Vaat risico schatting). Wij ontvangen de bloeddrukwaardes dan direct in uw medisch dossier.

Kijk voor informatie over MijnGezondheid.net en hoe dit werkt op deze pagina of vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Risicoschatting Hart- en Vaatziekten:

Een van de toepassingen van ‘Eigen metingen delen en bekijken’ is in het geval van een risicoschatting van het hart en vaatziekte. Als het goed is, heeft u dit met een van ons besproken en hierover uitleg gekregen. Hieronder vind u de formulieren die u kunt gebruiken hiervoor, mocht u deze nog niet hebben gekregen.

De vragenlijst voor de Hart- en Vaatziekte risico schatting, kunt u downloaden of afdrukken:

Wilt u het formulier waarop u de bloeddrukken kunt invullen gebruiken? Afdrukken of downloaden voor meerdaagse thuis gemeten bloeddrukwaardes: