Per 10 juni 2024 is Huisartsenpraktijk IJsselpoort GESLOTEN voor nieuwe inschrijvingen/-patienten.

Heeft u op dit moment geen huisarts en woont u (of gaat u wonen) in Terborg, Etten, Silvolde of Gaanderen en wilt u zich inschrijven, klik dan op ons inschrijfformulier om het document te openen. In alle andere gevallen willen we u vragen telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Bij inschrijving in onze praktijk vragen wij ook het toestemmingsformulier in te vullen voor gegevensuitwisseling. U kunt dit toestemmingsformulier ook online invullen, volg deze link. (log daar in met uw DigiD ga naar Toestemmingen en klik op ‘Zorgaanbieder +’ en kies huisarts).

Uitwisseling gegevens
Huisartsenpraktijk IJsselpoort wisselt, nadat u hiervoor gericht toestemming heeft gegeven,  via Landelijk Schakelpunt (LSP) relevante medische gegevens veilig en betrouwbaar met de huisartsenpost (HAP) Oude IJssel. Bent u ’s avonds of in het weekend op de HAP geweest, dan deelt die op zijn beurt een waarneembericht met de huisartsenpraktijk. Zo weet de huisarts precies met welke klachten u op de HAP bent geweest en wat er naar aanleiding daarvan is ondernomen.

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u hen daar ieder apart vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen uw gegevens alleen opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. U leest hierover meer in de folder Volgjezorg.

Wanneer u zich inschrijft bij Huisartsenpraktijk IJsselpoort, kunt u ook aangeven of u een kennismakingsgesprek zou willen.

Wij willen u vragen, nadat de inschrijving in goede orde is verwerkt, bij uw vorige huisarts doorgeven dat u een nieuwe huisarts heeft gevonden!

Als het gaat om gezinshereniging (van partner en/of kinderen) dan is het altijd mogelijk om u in te schrijven. Hiervoor kunt u het beste even overleggen met de assistente. (1 huisarts per woonverband heeft altijd de voorkeur.)

We verwelkomen u graag in Huisartsenpraktijk IJsselpoort!