Huisarts

Binnen de praktijk werken 2 huisartsen, de heer W.N. Boer en mevrouw I. Hoogstraten. Het maken van een afspraak bij de huisarts kan telefonisch en ook online. Kijk hiervoor op MijnGezondheid.net of bij Patientinformatie.

Consult / Afspraak:                                   

Er is iedere werkdag, tussen 08:00 – 10:30; 11:00-12:00 en 15:00-17:00u, spreekuur, alleen op afspraak. Om te bepalen wanneer u op het spreekuur terecht kunt, zal de assistente u vragen stellen over uw klacht. Hiermee kan worden bepaald hoe snel (urgentie) u gezien moet worden. Ook geeft het de huisarts informatie om zich goed voor te bereiden op de afspraak. Soms kan de assistente u adviezen geven en hoeft er nog geen afspraak gemaakt te worden. De assistente zal (net als de huisarts) vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Wij willen u vragen voor 10:00 uur te bellen voor een afspraak op het spreekuur. Ook kunt u zelf online een afspraak maken, kijk hiervoor op patiëntinformatie gedeelte van onze website.

Visite / huisbezoek:
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken (visite). Een visite wordt gereden als u bijvoorbeeld u te ziek bent om te komen; – of (tijdelijk) slecht ter been bent. De assistente beoordeelt of een visite wordt afgelegd. Visites worden gereden tussen 13:00 en 15:00u.
Wij willen u ook hierbij vragen voor 10:00 uur te bellen voor een visite aanvraag. Dit wordt dan overlegd met de huisarts. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Vragen / uitslagen onderzoeken:

Soms heeft u een vraag aan de dokter of kan een klacht telefonisch beantwoord worden. De assistente overlegt met de huisarts in de ochtend tussen 10:00 – 11:00u. Belt u later op de dag, is de kans groot dat u de volgende dag pas antwoord krijgt. Alleen spoedeisende vragen kunnen na 10:00 uur worden gesteld. Het opvragen van uitslagen van bijvoorbeeld bloedonderzoek of een radiologie onderzoek kan iedere dag om 14:00u. Ook kunt u zelf inzage in uw dossier krijgen door aan te melden bij MijnGezondheid.net. U kunt dan zelf de uitslagen inzien. Vaak vraagt dit nog toelichting van de huisarts of doktersassistente.

Meer tijd nodig? 
We willen uw klacht de aandacht geven die het verdient, daarom is voor een normale afspraak beperkte tijd gereserveerd. Dit is bedoeld voor één klacht en voor één persoon. Hebt u meer klachten of wilt u graag wat meer tijd om uw klacht te bespreken? Geeft u dit dan aan als u de afspraak maakt; dan houden we hiermee rekening bij het maken van de afspraak.