Huisarts

Binnen de praktijk werken 2 huisartsen, de heer W.N. Boer en mevrouw M. de Jager. Het maken van een afspraak bij de huisarts kan telefonisch en ook online. Kijk hiervoor op MijnGezondheid.net of Patientinformatie

Consult / Afspraak:                                   

Er is iedere werkdag spreekuur, alleen op afspraak. Wij streven ernaar u een passende afspraak aan te bieden afhankelijk van uw wens, de urgentie van uw klacht en de beschikbaarheid op het spreekuur. De assistente zal dit met u bespreken.
U kunt bij het maken van een afspraak altijd de huisarts van uw voorkeur opgeven; hiermee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van het contact. Ze is hiervoor opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Ook helpt deze informatie de huisarts om zich goed voor te bereiden op de afspraak. De assistente zal (net als de huisarts) vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Wij willen u vragen VOOR 10.00 uur te bellen voor een afspraak op het spreekuur.

Visite / huisbezoek:
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent; (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been. De assistente beoordeelt (eventueel samen met de huisarts) of een huisbezoek wordt afgelegd- en hoe dringend dit is.
U kunt een huisbezoek aanvragen via de assistente. Wij willen u vragen VOOR 10.00 uur te bellen voor een aanvraag voor visite. Dit kan dan worden besproken met de huisarts. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Meer tijd nodig? 
We willen uw klacht de aandacht geven die het verdient, daarom is voor een normale afspraak beperkte tijd gereserveerd. Dit is bedoeld voor één klacht en voor één persoon. Hebt u meer klachten of wilt u graag wat meer tijd voor uw probleem? Geeft u dit dan aan als u de afspraak maakt; dan houden we hiermee rekening in de spreekuurplanning.