MijnGezondheid.net (MGn)

Huisartsenpraktijk IJsselpoort biedt zorg online. U kunt online een afspraak maken, online een vraag aan de huisarts stellen (e-consult) en inzage krijgen in uw eigen medisch dossier. Ook het herhalen van vaste medicatie van de huisarts hoort hierbij (MedGemak app).

In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het werkt. Meer Informatie over aanmelden en veiligheid leest u op MijnGezondheid.net.

MijnGezondheid.net, het portaal voor uw gezondheidszaken

Alle ingeschreven patiënten van onze praktijk hebben een e-mail gekregen over MijnGezondheid.net. Bent u nieuw in de praktijk of heeft u geen bericht gekregen, belt u dan even met de praktijk of kom langs. U kunt ook zelf aanmelden voor MijnGezondheid.net door dit fomulier in te vullen. Om gebruik te maken van MijnGezondheid.net heeft u een DigID nodig.

Op dit moment bieden wij als praktijk:

  • Online afspraak maken (bij huisarts of assistente)
  • Online vragen stellen (e-Consult)
  • Inzage (beperkt) in uw medisch dossier (inclusief labuitslagen en radiologie verslagen)
  • Herhalen van vaste medicatie via de MedGemak app

Inzage in uw medisch dossier

U kunt sinds juli 2021, online uw eigen medische dossier inzien. Ook uitslagen van onderzoek en specialistenbrieven zijn voor u in te zien. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen nadat deze zijn binnengekomen bij ons, te verwerken. Waar mogelijk zal de arts toelichting geven wat deze uitslag voor u betekent. Heeft u nog klachten of vragen over een uitslag, neemt u dan contact op met de assistente tussen 14:00-15:00u. (oudere) Specialisten brieven zijn soms (nog) niet te lezen, vraagt u hier gerust naar.

MedGemak app

Inzage in uw medisch dossier en herhalen van medicatie kan ook mobiel, waar en wanneer het u uitkomt. De applicatie voor op de mobiele telefoon of tablet heet MedGemak. In bovenstaande video wordt kort uitgelegd hoe het werkt.

In de media komt u wellicht ook berichten tegen van de “arts op zak” app. Dit is een zelfde soort app als de MedGemak app. De ‘Arts op zak’-app werkt NIET voor patiënten van Huisartsenpraktijk IJsselpoort.

GEEN toestemming of wens inzage

Als u geen gebruik wil maken van inzage in uw medisch dossier of uitslagen, hoeft u niets te doen. U kunt ten alle tijden bellen voor de uitslag of een afspraak hiervoor maken op het spreekuur.