Corona

We vragen u bij klachten een zelftest te doen voorafgaand aan uw bezoek aan de praktijk. Heeft u klachten zoals: neusverkoudheid, keelpijn, benauwdheid, hoofdpijn, koorts (T >38,0 graden gemeten!) of reuk-/smaakverlies, dan willen we u met klem vragen thuis te blijven en de praktijk te bellen.

AUB een mondkapje dragen bij bezoek aan de praktijk

Dit is voor uw veiligheid, maar vooral ook voor continuïteit van de praktijk. Als er een of meerdere besmettingen in de praktijk ontstaat is het risico dat de praktijk tijdelijk dicht moet met alle gevolgen van dien voor al onze patiënten. We hopen op uw begrip hiervoor als wij u adviseren een corona zelftest af te nemen vòòr bezoek aan onze praktijk.

Lees hier het laatste GGD Corona nieuws uit onze regio!

Booster prik

Gisteren is een start gemaakt met de 3e Coronaprik, ook wel ‘Boosterprik’ genoemd. Dit wordt vanuit de GGD gecoördineerd en er wordt gestart met de kwetsbare ouderen van 80 jaar en ouder.

Lees hier meer over de boosterprik op de site van de GDD.

Binnenkort op reis naar het buitenland?

Gaat u binnenkort op vakantie en zoekt u om een andere reden een bewijs voor vaccinatie of doorgemaakte Coronainfectie? Uw huisartsenpraktijk kan en mag hiervoor geen verklaringen uitgeven. Een verklaring van vaccinatie kunt u vanaf 1 juli 2021 digitaal aanvragen via de CoronaCheck app in de Appstore of Google Playstore. Informatie hierover vind u op de website van Rijksoverheid. Ook kunt u een verklaring op papier aanvragen als u geen smartphone heeft.

Vragen over corona of vaccinatie? bel 0800-1351 of kijk op de site van het RIVM

Laat u testen op Corona:

  1. Bel 0800-1202 of;
  2. Online via coronatest.nl (met uw DigID)

Informatie over Corona leest u:

Meer informatie:

GGD Noord-Oost Gelderland

www.coronavaccinatie.nl