Apotheek

Huisartsenpraktijk IJsselpoort werkt nauw samen met Benraad apotheek (24-7 medicijnen) in Terborg. Apotheek Benraad is gevestigd aan de Hoofdstraat 25 in Terborg. De openingstijden van Apotheek Benraad zijn: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00u, en zaterdag 09:00 – 12:00u. Op zondag is de apotheek gesloten.

In verband met de Coronacrisis willen wij u vragen zo min mogelijk uw medicijnen op te halen, de medewerkers bezorgen uw medicijnen graag bij u aan huis. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Apotheek Benraad. Als u uw medicijnen bij een andere apotheek wil bestellen, vragen wij u contact op te nemen met uw eigen apotheek.

Digitaal via MijnGezondheid.net of met de MedGemak app.

U kunt makkelijk en snel zelf uw vaste medicatie bestellen. Dit kan als u zich heeft aangemeld op MijnGezondheid.net. Ook kunt u gebruik maken van de MedGemak app voor op uw telefoon of tablet. Meer hierover kunt u lezen bij pati├źntinformatie.

Via herhaalservice van apotheek Benraad in Terborg

Bij herhaalservice vraagt 24-7 medicijnen (apotheek Benraad) automatisch nieuwe herhaalrecepten aan bij de huisarts, u hoeft zelf niets te doen. U krijgt bericht van de apotheek als de medicijnen klaar staan. Deze service is alleen bedoeld voor medicijnen die u langdurig moet gebruiken. Voor meer informatie over de herhaalservice kunt u contact opnemen met apotheek Benraad of de assistente.

Via de receptenlijn 

Als u voor een langere periode medicijnen moet gebruiken kunt u een herhaalrecept aanvragen via de receptenlijn. Deze is te bereiken via 0315-323232 waarna u in het keuze menu een  2 in toetst. De receptenlijn is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Om onze telefonische bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te houden willen wij u vragen om uw herhaalrecepten zo mogelijk buiten onze openingstijden aan te vragen.